Naše webové stránky používají soubory cookies pro další zpracování, které má za cíl analýzu návštěvnosti webu, vylepšení uživatelského prostředí nebo zobrazení přizpůsobeného obsahu stránek. Cookies soubory doporučujeme nechat ukládat a neblokovat je, v opačném případě se web nemusí vždy zobrazovat zcela správně.

Kromě technických cookies, nutných k provozu webu (není možné je tedy vypnout), používáme dále tyto následující dobrovolné cookies:

Odmítnout vše můžete zde.


Úvod » Čerstvé těstoviny & Pizza, Chléb » Výrobník čerstvých těstovin INVER 7


        

Výrobník čerstvých těstovin INVER 7

top produkt

skladem

 

Výrobce: Bottene Itálie
Hodinová produkce (kg): 15 - 17
Hnětač (kg): 5
Příkon (kW): 1,1
El. připojení: 380V/50Hz
Rozměry Š x H x V (mm): 740 x 510 x 620
Hmotnost (kg): 88

STROJ SKLADEM !

Firma Bottene, je výrobce s dlouholetou tradicí a zkušeností v oboru .Výroba začala v roce 1805 manuálním zařízením Bigolaro na výrobu špaget . Dnes tato rodinná firma vyrábí kompaktní a velmi spolehlivé stroje na výrobu těstovin a ravioli, které se vyznačují účelným designem , spolehlivostí , jednoduchou obsluhou a minimálními nároky na údržbu a čistotu .

Těsto se nejprve ve stroji uhněte během 16min. a pak se stroj přepne na výrobu těstovin.
Ve standardu je stroj dodáván se 4 matricemi (např. Spaghetti, Lasagne, Fettucini, Rigatoni).

Přídavná zařízení:
+ Elektronický nůž
+ Lasagna adapter na výrobu ravioli

Demo video :
http://www.youtube.com/watch?v=tt4dBhuIMZM

Záruční a pozáruční servis , náhradní díly skladem.

Ke stažení : Klikněte na dokument a zobrazí se Vám běžně dostupné těstoviny ve skutečné velikosti.

Cenovou nabídku a další informace Vám na vyžádání rádi zašleme. Více informací na www.vyrobnikytestovin.cz

 

 

Pokud se rozhodujete mezi stroji , porovnávejte velikost hnětače , minimální čas pro přípravu těsta (hnětení ) je 10 min a především hmostnost , která udávává kvalitu zpracování stroje a dobu použitelnosti stroje.

Pokud se hmotnost výrazně liší , můžete si býti jisti , že na výrobu stroje byly použity materiály, které sice zvyšují prodejnost stroje z hlediska ceny, ale  které neodpovídají tlakům, kterých je zapotřebí při výrobě těstovin, např. nerezová ocel byla nahrazena hliníkem a pod.