Naše webové stránky používají soubory cookies pro další zpracování, které má za cíl analýzu návštěvnosti webu, vylepšení uživatelského prostředí nebo zobrazení přizpůsobeného obsahu stránek. Cookies soubory doporučujeme nechat ukládat a neblokovat je, v opačném případě se web nemusí vždy zobrazovat zcela správně.

Kromě technických cookies, nutných k provozu webu (není možné je tedy vypnout), používáme dále tyto následující dobrovolné cookies:

Odmítnout vše můžete zde.


Úvod » Čerstvé těstoviny & Pizza, Chléb » Výrobník těstovin BOTTENE PM120


        

Výrobník těstovin BOTTENE PM120

top produkt

skladem

 

Výrobce: Bottene Itálie
Hodinová produkce (kg): 50
Hnětač (kg): 8 + 6
Příkon (kW): 1,9
El. připojení: 380V/50Hz
Rozměry Š x H x V (mm): 660 x 145 x 830
Hmotnost (kg): 240

Firma Bottene, je výrobce s dlouholetou tradicí a zkušeností v oboru . Výroba začala v roce 1805 manuálním zařízením Bigolaro na výrobu špaget . Dnes tato rodinná firma vyrábí kompaktní a velmi spolehlivé stroje na výrobu těstovin a ravioli, které se vyznačují účelným designem , spolehlivostí , jednoduchou obsluhou a minimálními nároky na údržbu a čistotu .

K výrobě těstovin můžete použít mouku semolinovou, špaldovou, multigrano, těsto může obsahovat špenát, sušená rajčata, houby, atd.

Tento je samostatnou výrobní jednotkou pro kontinuální výrobu těstovin čerstvých nebo sušených.Stroj se vybaven 2 hnětači hlavní pro 8kg mouky  + přídavný pro 6kg mouky.
Těsto se ve stroji nejprve uhněte během 10min a pak se stroj přepne na výrobu těstovin.
Ve standardu je stroj dodáván s 1 matricí/šajbou dle vašeho výběru , stojan s ventilátorem a el nožem.
Jednoduchá obsluha a variabilita vyráběných druhů těstovin.


Cena matrice navíc : 9240,00 bez DPH
Záruční a pozáruční servis.

Ke stažení : Klikněte na dokument a zobrazí se Vám běžně dostupné těstoviny ve skutečné velikosti.

Cenovou nabídku a další informace Vám na vyžádání rádi zašleme, více informací na www.vyrobnikytestovin.cz

 

 

Termín dodání : cca. 3týdny

Pokud se rozhodujete mezi stroji , porovnávejte velikost hnětače , minimální čas pro přípravu těsta (hnětení ) je 10 min a důležitá je především hmostnost stroje , která udávává kvalitu zpracování stroje a dobu použitelnosti stroje.

Pokud se hmotnost výrazně liší , můžete si býti jisti , že na výrobu stroje byly použity materiály, které zvyšují sice prodejnost stroje z hlediska ceny , ale  které neodpovídají tlakům, kterých je zapotřebí při výrobě těstovin.